رایزنی سفیر ایران در لبنان با نبیه بری پزشکیان در پاسخ به تماس تلفنی اردوغان: امیدوارم به‌زودی فرصتی برای دیدار و گفت‌و‌گو درباره تقویت روابط دو کشور فراهم شود تجمع گسترده مخالفان اردوغان در استانبول العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود

گفتگوی تلفنی امیرعبداللهیان با فیصل مقداد درباره آخرین تحولات فلسطین

وزیر امور خارجه کشورمان و فیصل مقداد وزیر خارجه جمهوری عربی سوریه، امروز در یک گفت‌و‌گوی تلفنی، آخرین تحولات فلسطین و نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۱۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 03
کد خبر: ۲۱۱۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و فیصل مقداد وزیر خارجه جمهوری عربی سوریه، امروز در یک گفت‌و‌گوی تلفنی، آخرین تحولات فلسطین و نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

وزیر امور خارجه کشورمان در این گفتگو، ضمن تشریح آخرین تحرکات دیپلماتیک و رایزنی‌های کشورمان با کشور‌های موثر منطقه با هدف توقف جنایات جنگی و نسل کشی رژیم کودک کش صهیونیستی و امدادرسانی به مردم بی‌پناه فلسطین، آمادگی و توان بالای مقاومت فلسطینی و سایر گروه‌های مقاومت در منطقه برای دفاع و ایستادگی در برابر دشمن صهیونیستی و رویارویی با سناریو‌های مختلف را مورد تاکید قرار داد و مسئولیت عواقب تداوم جنایات رژیم صهیونیستی و‌کشتار زنان، کودکان و غیرنظامیان و تخریب گسترده زیرساخت‌های حیاتی در نوار غزه را متوجه این رژیم و بویژه ایالات متحده آمریکا دانست.

دکتر فیصل مقداد وزیر خارجه سوریه نیز ضمن اشاره به حمایت قاطع سوریه از فلسطین و محور مقاومت علی‌رغم مشکلات این کشور، ضرورت وحدت جهان اسلام برای مقابله با رژیم آپارتاید صهیونیستی و ضرورت هوشیاری ملت‌های منطقه در برابر خدعه و نیرنگ امریکا و صهیونیست‌ها را مورد تاکید قرار داد.

وی موضع اصولی سوریه در حمایت از فلسطین را قطعی و غیرقابل تغییر خواند. / تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار